Dyvig
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Metty en Peter
06 September 2009 | Denemarken, Kopenhagen
Tussen de buien door wandelden we kleine stukjes in de omgeving. Op zaterdag waren er wedstrijden voor optimistjes en motjes. Bootjes met kleine kinderen erin. Ze vielen aan een stuk door naar alle kanten om en de wedstrijden werden gestaakt. Nu, zondag, is de wind wat gaan liggen, maar de lucht is loodgrijs en er valt af en toe wat regen. Volgens onze barometer, die behoorlijk is gestegen, schijnt de zon. Misschien later op de dag. In ieder geval vertrekken we zodra we klaar zijn.
06 September 2009 - 16:58
Swanie:
HOi Pet en Peter,
Het betere weer komt eraan geloof ik hoor. Ja zo gaat dat, zodra Nederland weer een klein beetje in beeld komt, komt de grijze lucht ook weer erbij;-) Maar goed, deze week is het hier ook weer lekker geloof ik.
Wij zitten al helemaal weer in het werkritme. In Groningen werk ik nu op de woensdag en maandag. Kom je ook nog wat invalwerk doen Pet? ER zijn nog vast wat klussen. Ik draai momenteel heel veel intervisie en reflectiegroepen. Het is een beetje een rommeltje met Sok en dop. Je kent het wel. ER blijken toch meer derdejaars dan verwacht dus moet er weer een extra tutor groep en is. groep bij en weer wat eraf in jaar 2. Maar ach, zo blijft het dynamisch.
Leuk dat jullie een fotootje erbij hadden ook al was het een naargeestig uizicht. Kunnen we toch ook wat zien. Die huisjes lijken me wel leuk om te logeren!
NOu geniet ze nog en tot horens maar weer!
Liefs RegenWout en Swannie.