Guernsey
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Metty en Peter
25 Mei 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
De volgende dag, die hier geen feestdag is, hebben we de was gedaan en later gewandeld op de kliffen. Soldiersbay bleek helaas nog afgesloten. Dat is een plek waar je met een lange trap kunt afdalen naar en soort privestrandje tussen de rotsen. Volgens de weerberichten waren de omstandigheden gunstig om vandaag naar Spanje te vertrekken. Maar toen we vanmorgen de boel opnieuw bekeken bleek er nogal wat veranderd te zijn in de verwachtingen. We besloten een dag te wachten en morgen, woensdag, eerst naar Brest te zeilen. Daar zien we dan wel weer verder.
Vandaag was een iets minder stralende dag dan gisteren maar je kon nog steeds af en toe in de zon op een terrasje zitten. Wat we dan ook gedaan hebben. Misschien tot overmorgen in Brest
28 Mei 2010 - 20:35
Henk & Sophie:
Ondanks het gelummel vordert de reis toch al aardig, voor wanneer staat de oversteek naar Spanje gepland? We kijken uit naar het volgende reisverslag met foto's.